Luontopäivän jälkeen on mukava rentoutua saunoen ja rauhoittuen.

Taikakallion Pienen Koirametsän kupeessa on kodikas hirsimökki, jota vuokraamme vierailijoiden käyttöön. Halutessanne voitte viettää Taikakalliolla ja Pienessä Koirametsässä pidemmänkin aikaa varaamalla sekä mökin että metsän vaikka koko viikonlopuksi.

Makuutiloja mökin parvella on 3-4 hlö:lle. Lisävuoteena 200cm pitkä patja. Oleskelutilan lisäksi mökissä on keittiönurkkaus, josta löytyy astiat vähintään neljälle sekä jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, keittolevy sekä mikro. Juomavettä toimitamme kanistereissa tarpeenne mukaan.

Mökki lämpiää takalla ja pienellä sähköpatterilla, joten varautukaa siihen, että kylmällä säällä mökissä voi olla viileää.
Mökkiin kuuluu ulkohuussi ja terassi, jolla oleva kaasugrilli on vapaasti käytettävissänne. Terassilla mahtuu hyvin ruokailemaan 6 ihmistä. Mökin puilla lämpiävä sauna on tietenkin vuokralaisten vapaassa käytössä. Pesuvesi lämpiää saunan padassa ja lisää saa pumpulla lähteestä.

Lisähintaan (10€/hlö) voitte tilata vuoteet valmiiksi pedattuina. Lisähinta sisältää myös saunapyyhkeen ja laudeliinan.
Myös koirat ovat tervetulleita mökkiin. Vuokralaisten on luonnollisesti huolehdittava, että vahinkoja ei synny. Sattuneista vahingoista tulee viipymättä ilmoittaa henkilökunnalle.

Arkimajoitus sisältää mökin ja metsän käytön klo 16.00 - 12.00.  Koskee päiviä maanantaista perjantaihin. Arkimajoituksen hinta 80€/vrk, maksimi vuokrausaika 4 vrk.

Viikonloppuyö sisältää mökin ja metsän käytön klo. 16.00 - 12.00. Koskee päiviä perjantai - sunnuntai.  Viikonloppuyön hinta 125€/vrk.

Viikonloppumajoitus sisältää mökin ja metsän käytön pe klo 16.00 - su klo 12.00. Ennen lähtöään vuokralaisten tulee huolehtia, että mökki on yhtä siisti kuin vuokrauksen alussa.
Koko viikonlopun hinta on 250€.

Ennen lähtöään vuokralaisten tulee huolehtia, että mökki on yhtä siisti kuin vuokrauksen alussa.
Mahdollinen loppusiivous 50€.

Majoitusten ohella voitte varata myös pelkän metsän ja saunan hintaan 50€, metsäyön hintaan 40€ tai saunan ja metsäyön hintaan 60€. Kts. tarkemmat tiedot hinnastosta tai kysy lisää!

Lisätietoja ja ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostilla.